Onze klanten vertellen
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Havenbedrijf Rotterdam

De haven van Rotterdam is als grootste haven van Europa een indrukwekkende plek. Met een oppervlakte van zo’n 12.500 hectare die zich in een lengte van meer dan 40 kilometer uitstrekt, is een sluitsysteem uitkiezen een doordacht proces.

Het Havenbedrijf Rotterdam beschikt over meerdere objecten binnen de vele kilometers van de Rotterdamse haven. Echter zou de certificering van het bestaande sluitsysteem bijna verlopen en zochten ze daarom naar een nieuw sluitsysteem dat bij de verspreide ligging van het bedrijf paste.

Het Havenbedrijf had al een voorkeur voor het iLOQ systeem, maar met ons advies is het ook werkelijk het iLOQ systeem geworden. Wij kijken namelijk niet alleen naar het te kiezen product, maar ook naar de toekomstbestendigheid en in deze specifieke situatie ook naar de diversiteit van de objecten die het Havenbedrijf bezit.

Het iLOQ systeem is het perfecte digitale sluitsysteem voor de haven doordat het niet afhankelijk is van batterijen en elektriciteit. Door de verspreide ligging van de objecten is er op sommige plaatsen geen sprake van netwerkverbinding. Wanneer u deze objecten wilt openen, wilt u natuurlijk niet afhankelijk zijn van een batterij of een slechte WiFi-verbinding. Verder kan één sleutel meerdere deuren openen en kan de sleutel op ieder gewenst moment toegang verlenen aan meer of minder ruimtes, afhankelijk van hoe de rechten die aan de sleutel verbonden zijn digitaal vastgelegd worden.

Het Havenbedrijf vindt de ervaring met het iLOQ systeem uitstekend en is zeer tevreden over onze betrokkenheid. We blijven altijd een achtervang voor het bedrijf, dat hoort bij ons onderhoudscontract. We zorgen gewoon dat alles goed loopt!

Voor meer informatie over dit project en onze aanpak kunt u het artikel van MarktVisie lezen.
Wij komen graag met u in gesprek 06 120 105 74 of direct contact
Richard de Wit
Richard de Wit
Register Security Expert

Direct contact
Risicoanalyse
Implementatie en beheer
Klantervaring

Klantervaring

” Deskundig en snel oplossingen bieden, waarbij de klant centraal staat
Erik Tas | Havenbedrijf Rotterdam
Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten?
We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken
Neem contact op