Onze klanten vertellen
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen vertoont de schatkamer van de Zuiderzee in het binnenmuseum. Wisselende tentoonstellingen zorgen ervoor dat Zuiderzeeverhalen vandaag de dag nog altijd betekenis hebben. Met historie, fotografie, streekdrachten en design biedt het binnenmuseum voor elke bezoeker wel iets.

Echter heeft het Zuiderzeemuseum ook nog een buitenmuseum met authentieke gebouwen uit het voormalige Zuiderzeegebied. Wanneer u het buitenmuseum betreedt, waant u zich meteen in een ander tijdperk en wordt u omringd door de uitvoering van historische ambachten.

Een prachtig museum met een rijke historie, maar het oude mechanische systeem voldeed niet meer aan de eisen die het museum stelde. Daarom gingen wij op zoek naar een sluitsysteem dat bij het Zuiderzeemuseum paste. Op die manier waren wij in staat om een kwalitatief hoogwaardig advies te geven en het gekozen sluitsysteem succesvol te installeren.

Het gekozen sluitsysteem was een digitaal sluitsysteem dat het oude mechanische systeem geheel zou vervangen. Het overstappen op een digitaal sluitsysteem was een goede investering voor het museum.

Bij het verlies van een sleutel beperkt zich de schade tot enkel en alleen die betreffende sleutel.

De zoekgeraakte sleutel wordt geblokkeerd. Door de inzet van een nieuwe sleutel is het sluitsysteem weer volledig up to date.

Het Zuiderzeemuseum is erg blij met de overstap naar het digitale sluitsysteem en het feit dat ze met één sleutel zowel het binnen- als buitenmuseum kunnen betreden. Een succesvolle samenwerking waar ook wij als bedrijf trots op zijn!
Richard de Wit
Richard de Wit
Register Security Expert

Direct contact
Wij komen graag met u in gesprek 06 120 105 74 of direct contact
Risicoanalyse
Implementatie en beheer
Klantervaring
Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten?
We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken
Neem contact op