Onze klanten vertellen
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier werkt elke dag aan de bescherming van het land tegen water, tegen wateroverlast en watertekort, voor schoon en gezond oppervlaktewater en voor veilige (vaar)wegen.

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier werkt nauw samen met andere instanties die met water te maken hebben. Bijvoorbeeld met Rijkswaterstaat, de Provincie Noord-Holland, de gemeenten en het drinkwaterbedrijf. Daarnaast zitten zij vaak om de tafel met verenigingen van agrariërs, ondernemers, bewoners, sportvissers, schaatsers, natuurbeheerders, enzovoort. Het bedrijf probeert rekening te houden met ieders belang, maar het algemeen belang (de veiligheid) staat altijd voorop.

Doordat er zoveel partijen en belangen zijn is het belangrijk een goed sluitsysteem te hebben om veiligheid te waarborgen, maar ook om deze veiligheid gemakkelijker en overzichtelijker te maken.

Wij gaven dan ook het advies om voor een digitaal sluitsysteem te kiezen in verband met de vele bemande en onbemande gemalen, bruggen, sluizen en werven.

Het digitale sluitsysteem zorgt ervoor dat men met één sleutel meerdere soorten sloten kan openen. Zo heeft een werknemer niet meer voor elk soort slot een aparte sleutel nodig en bij verlies of diefstal van een sleutel kan deze direct geblokkeerd worden.

Van Amsterdam tot en met de Waddeneilanden zijn de bemande en onbemande gemalen, bruggen, sluizen en werven voorzien van een digitaal sluitsysteem.
Richard de Wit
Richard de Wit
Register Security Expert

Direct contact
Wij komen graag met u in gesprek 06 120 105 74 of direct contact
Risicoanalyse
Implementatie en beheer
Klantervaring

Klantervaring

” De persoonlijke benadering van DWDK is zeer prettig. Daarnaast is de nazorg uitstekend!
Jan van der Lingen | HHNK
Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten?
We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken
Neem contact op