Onze klanten vertellen
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Enza Zaden

Enza Zaden ontwikkelt nieuwe groenterassen die over de hele wereld geteeld, verkocht en gegeten worden. Het bedrijf produceert en verkoopt de zaden hiervan over de hele wereld. Grote kans dat er regelmatig tomaat, komkommer, paprika, sla of andere groenten van dit bedrijf op uw bord ligt.

Ons kwalitatief hoogwaardige advies om gebruik te gaan maken van een digitaal sluitsysteem past dan ook goed bij de focus op innovaties die het bedrijf heeft. Verder sluit het feilloos aan op de langetermijnvisie van Enza Zaden. Wanneer het bedrijf bijvoorbeeld wil uitbreiden naar een locatie in het buitenland kan het sluitsysteem ook daar makkelijk geïntegreerd en beheert kan worden.

Verder heeft Enza Zaden diverse locaties in Nederland en beschikken deze locaties over verschillende soorten sloten. Echter hoeft Enza Zaden niet voor elke locatie meer over een andere sleutel te beschikken. Vanaf nu is één sleutel genoeg om via elk soort slot toegang te krijgen tot de locatie, als deze digitaal is toegewezen tot de sleutel die u bezit.

Enza Zaden is erg tevreden met het digitale sluitsysteem en heeft de samenwerking als zeer prettig ervaren. Ook wij zijn tevreden over dit project en staan nog altijd klaar wanneer ze ons nodig hebben!
Richard de Wit
Richard de Wit
Register Security Expert

Direct contact
Wij komen graag met u in gesprek 06 120 105 74 of direct contact
Risicoanalyse
Implementatie en beheer
Klantervaring

Klantervaring

” Ik heb DWDK leren kennen als een deskundige partner op het gebied van vraagstukken rond onze toegangsbeveiliging. Door het inzetten van het Iloq systeem ben ik ervan overtuigd dat we een goede keuze hebben gemaakt in het beveiligen van onze meest kritische ruimtes.
Peter Buitenhuis | Enza Zaden Enkhuizen
Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten?
We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken
Neem contact op