Sleutelplan op maat
Beheer wie toegang heeft tot welke deur
Alle referenties Zuiderzeemuseum

Een betrouwbaar sleutelplan kan

Zijn alle deuren naar ruimtes op het juiste moment goed afgesloten? Weet u zeker dat alleen bevoegden toegang hebben tot bepaalde gebieden? Een lek in uw sleutelplan kan snel ontstaan. Vooral bij een systeem waarin elke deur zijn eigen sleutel heeft.

DWDK helpt u graag aan een waterdicht sleutelplan voor uw organisatie. Een sleutelplan waar u volledig op kunt vertrouwen. Wij bieden met een doordacht sleutelplan of digitaal sluitsysteem een oplossing waarbij meerdere deuren gecombineerd afgesloten kunnen worden.
Sleutelplan - Richard de Wit
Richard de Wit
Register Security Expert

Direct contact

Een passend plan voor uw organisatie

Voor het opstellen van een gedegen sleutelplan is het belangrijk om uw interne organisatiestructuur en een indeling van de af te sluiten ruimtes helder in kaart te brengen. Aan de hand hiervan kunnen de hiërarchische bevoegdheden worden bepaald en kan uiteengezet worden wie wel en wie niet in bepaalde ruimtes of gebieden mag komen.

Een sleutelplan biedt een sleutelrol voor ultiem gebruikersgemak binnen uw organisatie. Ook kan een sleutelplan heel gemakkelijk worden uitgebreid en kunnen de bevoegdheden per sleutel snel worden aangepast. In de deurhistorie kunt u op elk niveau een beeld van het gebruik krijgen.

Omdat iedere organisatie uniek is, is ieder sluitsysteem dat ook. Wij houden bij het opzetten van het plan rekening met uw wensen en de wensen van een aannemer en/of architect.Onze sleutelplan mogelijkheden

Wij bieden sleutelplannen voor elk type organisatie. Bij een zorginstelling is een ander sleutelplan vereist dan bij een appartementencomplex.
We presenteren u graag onze mogelijkheden:

HS-systeem (Hoofdsleutel systeem)

Bij dit systeem kan één hoofdsleutel alle deuren bedienen en passen andere sleutels alleen op de individuele cilinders. Hierdoor kan een arts of advocaat een sleutel hebben die toegang geeft naar zijn of haar woning, maar ook naar de praktijkruimte of het kantoor.
Medewerkers krijgen uiteraard alleen een sleutel om de praktijk of het kantoor binnen te kunnen komen.
Toepassingsvoorbeelden: Advocatenkantoren, artsenpraktijken, tandartsenpraktijken, tal van bedrijven.

C-systeem (Centraal sluiting)

Deze toepassing komt vaak voor bij een appartementencomplex. Elke huurder of eigenaar heeft een sleutel om de centrale deur te openen en kan met dezelfde sleutel ook in zijn of haar brievenbus, berging en appartement. Ook geeft de sleutel toegang tot de containerruimte en fietsenstalling, maar op de brievenbus, berging en het appartement van de buren past de sleutel niet.

Toepassingsvoorbeeld: appartementencomplexen.

GHS-systeem (Generaal Hoofdsleutel systeem)

In dit systeem is een combinatie van een hoofdsleutelsysteem en het centraal hoofdsleutelsysteem mogelijk. De generale hoofdsleutel opent alle cilinders in alle groepen (ruimtes) en de hoofdsleutels openen alleen de afzonderlijke groepen cilinders. Onderling tussen de groepen kunnen ook centraalsluitingen gemaakt worden waardoor sommige medewerkers wel en sommige medewerkers niet in bepaalde groepen kunnen. U kunt de onderlinge samenhang in de systemen zo complex maken als u zelf wilt.

Toepassingsvoorbeelden: ziekenhuizen, bedrijvencomplexen, scholen en zorginstellingen.

Wilt u ook een betrouwbaar en veilig sleutelplan voor uw organisatie?

Neem dan contact met ons op om geheel vrijblijvend uw wensen te bespreken.
Wij komen graag met u in gesprek 06 120 105 74 of direct contact
Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten?
We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken
Neem contact op