Onze klanten vertellen
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

VvE Zuiderterras c.a. Rotterdam

Het Zuiderterras is een zonnig appartementencomplex tussen het Zuidplein en Ahoy in Rotterdam. Het appartementencomplex bestaat uit vier terrasvormige torens en enkele woonlagen aan de Carnissesingel. Een fijne plek om te wonen, maar het verliezen van een sleutel kan grote gevolgen hebben voor de bewoners met betrekking tot de centrale toegangsdeuren.

Wanneer een bewoner een sleutel verliest kan degene die de sleutel vindt zonder moeite door alle centrale toegangsdeuren, van het appartementencomplex, naar binnen dringen. Voor vele bewoners een onprettig idee, al zijn de meningen over de risico’s na het verliezen van een sleutel verdeeld. Vandaar dat er reeds voor een digitaal sluitsysteem was gekozen.

Na een inbraak in 2015 is gebleken dat de veiligheid van het oude systeem onvoldoende geborgd was. Vervolgens is er op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier die de veiligheid wel kan waarborgen. Door de oplossingen en het advies van DWDK is dit gelukt. Het hele digitale sluitsysteem is geupdatet, naar alle tevredenheid van de bewoners

Het digitale sluitsysteem heeft gezorgd voor een veilig gevoel onder de bewoners van het Zuiderterras en zorgt voor gemak in verschillende situaties. De combinatie tussen een digitaal sluitsysteem op de centrale toegangsdeuren en een mechanisch slot op de overige deuren loopt nog altijd feilloos in elkaar over. Al met al een geslaagde samenwerking waar wij trots op zijn!
Richard de Wit
Richard de Wit
Register Security Expert

Direct contact
Wij komen graag met u in gesprek 06 120 105 74 of direct contact
Risicoanalyse
Implementatie en beheer
Klantervaring

Klantervaring

” De VvE Zuiderterras c.a. kan DWDK van harte aanbevelen. DWDK heeft ons huidige VERSO systeem helemaal up-to-date gebracht, denkt met ons mee en is snel ter plaatse.
VvE Zuidterras Rotterdam c.a.
Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten?
We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken
Neem contact op