Oplossingen

Digitaal slot

Het digitale slot is hèt slot van deze tijd. Het biedt u de betrouwbaarheid en veiligheid die u nodig heeft voor uw gebouwen en bezittingen. 

Risico’s kunnen worden beperkt door preventief een digitaal slot te plaatsen. Traditionele cilinders kunnen op eenvoudige wijze gekraakt worden en sleutels worden in een handomdraai gedupliceerd. Digitale sloten zijn de veiligste keuze, en daar adviseert DWDK u graag bij.

Voordelen van het digitaal slot

Wij zijn ervan overtuigd dat een digitaal slot de beste optie is voor de veiligheid van gebouwen en bezittingen

 

  • Integratiemogelijkheden met uw reeds bestaande toegangscontrolesysteem
  • Communicatie met deur is draadloos
  • Deur is te openen met een transponder (kaartje, druppel, etc.)
  • Vluchtweg is gegarandeerd volgens EN-179
  • Deur behoudt zijn originele aanzicht

Identificatie door een digitaal slot

Het installeren van een digitaal slot kan vele voordelen met zich meebrengen voor u. Door middel van een identificatiedrager (transponder) kan een bevoegd persoon de juiste deur op het juiste moment openen. Bij een transponder kan gedacht worden aan een keycard, druppel, smartphone, etc. 

Een digitaal sluitsysteem heeft dezelfde aesthetische aanblik als een traditioneel mechanisch slot en is ook te installeren in deuren waar een traditioneel slot aanwezig is. Op die manier is het nieuwe digitale slot tijdens bijvoorbeeld een renovatie eenvoudig te installeren. 
 

Digitaal slot en veiligheid

De toegang tot het digitale slot kan verkregen worden door het gebruik van bijvoorbeeld een keycard, druppel of zelfs uw smartphone. De deur opent door een dergelijke transponder tegen het digitale slot aan te houden. Op dat moment leest het systeem de rechten waarover de specifieke transponder beschikt en bepaalt daarmee of de gebruiker toegang tot de ruimte krijgt of niet. 

Welke deuren met welke transponder geopend kunnen worden, wordt bepaald door middel van manager software. Aan de hand van deze software kunnen de rechten die verbonden zijn aan een transponder op afstand bepaald worden. Op die manier hoeft u niet het fysieke slot zelf te vervangen, maar wijzigt u simpelweg de rechten voor het digitale slot in kwestie. De software om deze informatie te wijzigen is beveiligd met een dubbele verificatie. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat het systeem gehackt kan worden. Daarnaast worden alle pogingen om deuren te openen opgeslagen in de cloud, waardoor u eenvoudig kunt zien op welke locatie met welke transponder een poging gedaan is om toegang te verkrijgen. 
 

Een digitaal slot in uw gebouw

Bent u benieuwd wat de voordelen van een digitaal slot voor u zijn? De experts van DWDK helpen u graag verder met passend advies.

Wilt u meer weten?

We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken

Neem contact op