Oplossingen

Oplossingen

Systemen die wij toekomstgericht achten, worden door DWDK ingezet. 

Naast de vele overeenkomsten met een digitaal sluitsysteem is de keuze van een toegangscontrolesysteem, en/of een combinatie hiervan, het op afstand open sturen van deuren zonder de gebruiker uit te rusten met een identificatiedrager. Het online wijzigen van toegangsrechten zonder een deur en/of een identificatiedrager lokaal te hoeven updaten. 

Met behulp van programmeerbare identificatiedragers houdt u uw gebouw en bezittingen veilig voor bedreigingen of veiligheidsrisico’s van buitenaf. De gecertificeerde en deskundige medewerkers van DWDK adviseren u graag welk systeem het beste past bij uw vorm van activiteiten. Een advies is pas echt waardevol als het u daadwerkelijk iets oplevert. Daarom zet DWDK de nieuwste technieken en kwaliteitsoplossingen in.

Voordelen

Benieuwd naar de voordelen van onze toegangscontrole systemen?

  • Autorisatie wijzigingen op afstand
  • Blijvende bescherming door beheerder
  • Het open sturen van deuren op afstand
  • Blijvend flexibel tijdens, maar ook na een verbouwing
  • Gebruik van één juiste toegangsdrager per persoon

Toegangscontrole op afstand

 

Toegangscontrole stelt u in staat om op afstand te controleren wie uw gebouw betreedt. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren door middel van een camerasysteem dat in de gaten gehouden wordt door een bewaker, maar ook door middel van het toewijzen van identificatiedragers (druppel, keycard, smartphone, etc.) aan personeel. Op die manier kunt u op elk moment zien wie toegang probeert te verkrijgen tot welke deur. Een systeem voor toegangscontrole kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een digitaal slot of een digitaal sluitsysteem. 
 

Het wijzigen van bevoegdheden

Met behulp van toegangscontrole en het juiste systeem kunt u op ieder moment wijzigen wie toegang heeft tot welke deur, zonder aanpassingen aan het slot te maken. Alle wijzigingen kunnen online doorgevoerd worden en treden direct in werking. 

Op deze manier kunt u in de toekomst ook kosten voorkomen. Omdat alle bevoegdheden op afstand gewijzigd kunnen worden, hoeven sloten niet langer vervangen te worden. Wanneer een identificatiedrager verloren raakt, wordt deze van een afstand geblokkeerd en kan deze niet langer gebruikt worden om toegang te verkrijgen tot de deuren. In dit geval hoeven dus alleen de identificatiedragers vervangen te worden en niet ook de sloten waarop deze sleutels voorheen werkten. Houdt uw gebouw en bezittingen veilig en maakt u geen zorgen meer om verloren of kapotte sleutels door middel van systemen gericht op toegangscontrole.

Wilt u meer weten?

We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken

Neem contact op