Oplossingen

Digitaal sluitsysteem

De huidige technologie dwingt gebruikers en/of eigenaren van gebouwen een stap verder te gaan in hun beveiliging. De veiligheidsrisico’s worden groter. Een 'gewoon' slot is voordat u het weet gekraakt en een ‘ouderwetse’ sleutel is binnen een mum van tijd gedupliceerd. 

Tot voor kort was er geen keuze en ging een deur, raam of kast vanzelfsprekend open bij het vinden van de juiste traditionele sleutel. Een sleutel die je gemakshalve zelf bij kunt laten maken. Een ander uiterste is een volledig bedraad toegangscontrolesysteem. De intrede van de elektronische beveiligingsoplossingen heeft de beveiliging van gebouwen tot een hoger niveau gebracht.
Een digitaal sluitsysteem beschikt over programmeerbare passen/sleutels, hiermee wordt gecontroleerd wie - waar en wanneer - toegang heeft en een verloren pas kan direct worden geblokkeerd zonder een bestaand gebouw volledig te voorzien van nieuwe infrastructuur.

Een ingreep welke achteraf torenhoge kosten met zich meebrengt. Wat achteraf uiteraard niet wenselijk is.

Voordelen

Bij DWDK bieden wij u de nieuwste technologie op het gebied van digitale sluitsystemen. Wij sommen voor u een selectie van de voordelen op:

  • Blijvende bescherming door beheerder
  • Vervanging van cilinders bij verlies en/of diefstal van sleutel en/of toegangsdrager uitgesloten
  • Inzetbaarheid vandaag op één deur en morgen op 10.000 deuren
  • Blijvend flexibel tijdens, maar ook na een verbouwing
  • Gebruik van één sleutel en/of toegangsdrager
  • Het slot wordt geüpdatet door middel van het contact met de sleutel
  • Bedrading, accu's en batterijen niet van toepassing
  • Sluitsysteem kan werken met sleutel hotspots
     

Een draadloos digitaal sluitsysteem

Een digitaal sluitsysteem van PULSE brengt een systeem met zich mee dat niet langer batterijen of bedrading nodig heeft. Door het unieke systeem wekt de sleutel tijdens het insteken in het digitale slot de benodigde energie op om de sleutel te activeren. Deze opgewekte energie wordt gebruikt om de toegangsrechten van de gebruiker te controleren. 

 

Het digitale sluitsysteem is te installeren in alle hedendaagse Europese deuren waarin zich nu een traditioneel mechanisch slot bevindt. Ook kan het sluitsysteem simpelweg geïnstalleerd worden tijdens de renovatie of aanleg van een nieuw gebouw. Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor een digitaal sluitsysteem vele malen lager dan die van mechanische sloten of elektromechanische sluitsystemen op batterijen. De cilinders zijn direct te plaatsen in alle sloten en kunnen op eenvoudige wijze geïnstalleerd worden, zonder bekabeling. Het PULSE-systeem is ideaal voor locaties waar hoge eisen aan veiligheid worden gesteld, zoals bedrijfs- en kantoorpanden, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, industriepanden, musea en woningcoöperaties. 

 

Een digitaal sluitsysteem zonder batterijen, zonder bekabeling en eenvoudig te installeren en te onderhouden. De sleutels en cilinders zijn "self-powered" en werken zonder batterijen. De cilinders van PULSE zijn direct te plaatsen in alle sloten en kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden.
Het hoogwaardige veiligheidsniveau van het digitale PULSE sluitsysteem is gegarandeerd voor de gehele levensduur van het systeem. Het biedt belangrijke voordelen in alle gebouwen en objecten, zoals kantoor- en wooncomplexen, scholen, musea en ziekenhuizen. 

 

Uw veiligheid verzekerd

Voor toegang tot uw deuren kunt u gebruik maken van een fysieke sleutel, maar ook uw smartphone kan als sleutel gebruikt worden. Alle rechten voor de sleutels van uw digitale sluitsysteem kunnen op afstand en in real time gewijzigd worden. Door middel van de manager software kiest u eenvoudig welke sleutel toegang heeft tot welke deur, zonder het slot op de deur in kwestie te hoeven vervangen. Toegang tot deze software wordt middels een two-factor authentificatie geverifieerd:

er moet zowel ingelogd worden met een persoonlijke login als de PULSE Master keyfob. De software monitort continu alle pogingen tot het openen van deuren. Deze gegevens worden in de cloud opgeslagen, zodat u altijd kunt zien of er verdachte pogingen plaats hebben gevonden.

Zo kunt u een sleutel, wanneer een master key geprogrammeerde sleutel vermist is, ook direct uit het systeem verwijderen om ervoor te zorgen dat deze verloren sleutels geen risico's meer kunnen vormen.

Over de veiligheid van het PULSE digitale sluitsysteem hoeft u zich geen zorgen te maken, het systeem voldoet namelijk aan de veiligheidsnormen die ingesteld zijn door de beveiligingsindustrie. Ook over onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. De cilinders worden getest onder zware weersomstandigheden en zijn daarnaast ook stofvrij. De producten van PULSE worden constant getest en verbeterd en voldoen aan de door de beveiligingsindustrie gestelde normen.

Een digitaal sluitsysteem voor elke situatie

PULSE beschikt over vele verschillende soorten producten, voor elke situatie. Van het vervangen van enkele mechanische sloten, tot complete toegangscontrole. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw digitale sluitsysteem.

Gecontroleerde toegang

Dagelijks heeft u te maken met beheren van het sleutelplan. U draagt de verantwoording over de beveiliging van uw gebouw met meerdere deuren en meerdere gebruikers. Het probleem waar u dagelijks mee te maken heeft is: hoe houdt u controle over uw sleutelplan.
 

Bent u op de hoogte van wie beschikt over welke sleutel?
Wat doet u als er een sleutel zoek raakt?
Hoe weet u welke ruimtes worden betreden en door wie?

 

Maak voor deze en vele andere vragen gebruik van onze kennis en expertise op het gebied van digitale sluitsystemen.

 

Wilt u meer weten?

We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken

Neem contact op