Referenties

Zuiderterras c.a Rotterdam

casebeschrijving

Het Zuiderterras is een zonnig appartementencomplex tussen het Zuidplein en Ahoy in Rotterdam. Het appartementencomplex bestaat uit vier terrasvormige torens en enkele woonlagen aan de Carnissesingel. Een fijne plek om te wonen, maar het verliezen van een sleutel kan grote gevolgen hebben voor de bewoners met betrekking tot de centrale toegangsdeuren. 

Wanneer een bewoner een sleutel verliest kan degene die de sleutel vindt zonder moeite door alle centrale toegangsdeuren, van het appartementencomplex, naar binnen dringen. Voor vele bewoners een onprettig idee, al zijn de meningen over de risico’s na het verliezen van een sleutel verdeeld. Vandaar dat er reeds voor een digitaal sluitsysteem was gekozen. 

Na een inbraak in 2015 is gebleken dat de veiligheid van het oude systeem onvoldoende geborgd was. Vervolgens is er op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier die de veiligheid wel kan waarborgen. Door de oplossingen en het advies van DWDK is dit gelukt. Het hele digitale sluitsysteem is geüpdatet, naar alle tevredenheid van de bewoners.

Het digitale sluitsysteem heeft gezorgd voor een veilig gevoel onder de bewoners van het Zuiderterras en zorgt voor gemak in verschillende situaties. De combinatie tussen een digitaal sluitsysteem op de centrale toegangsdeuren en een mechanisch slot op de overige deuren loopt nog altijd feilloos in elkaar over. Al met al een geslaagde samenwerking waar wij trots op zijn!

 

Bij Zuiderterras c.a Rotterdam heeft DWDK 620 digitale componenten geïmplementeerd.

 

 

 

 

"” De VvE Zuiderterras c.a. kan DWDK van harte aanbevelen. DWDK heeft ons huidige VERSO systeem helemaal up-to-date gebracht, denkt met ons mee en is snel ter plaatse". "
VvE Zuidterras Rotterdam c.a.
Hoen Vastgoed Circa 8 cilinders Hoen Makelaars en Hoen Vastgoedbeheer B.V. is u graag van dienst als u stappen gaat ondernemen op de Amsterdamse onroerendgoedmarkt. Dat...- OPEN Square Four Circa 30 cilinders Square Four is gespecialiseerd in vastgoedmanagement en staat voor kennis en flexibiliteit in een vastgoedwereld die onderhevig is aan...- OPEN VvE Radboudveste 30 cilinders Wonen middenin het bruisende Utrecht is een gecontroleerde centraal- afdelingsdeur een noodzaak om blijvende veiligheid te...- OPEN Amstelius Circa 10 cilinders Amstelius, een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement, waar verduurzaming hoog in het vaandel staat. Het is een...- OPEN Bedrijvencentrum Wijnbergen circa 20 cilinders Op het bedrijventerrein “Wijnbergen” te Doetinchem is aan de Logistiekweg een hoogwaardig bedrijfscomplex, genaamd “Bedrijvencentrum...- OPEN VvE Parkflat Amsterdam 60 cilinders De centrale- en afdelingsdeur middels 1 systeem flexibel blijvend gecontroleerd. Bij VvE Parkflat Amsterdam heeft DWDK 367 digitale...- OPEN VvE Ode Wharf Amsterdam Circa 10 cilinders Het luxe appartementencomplex is gelegen op één van de meest gewilde plekken van Amsterdam! Door de centrale ligging zijn alle...- OPEN World Port Center Circa 25 cilinders Als een van de eerste kantoortorens op de Kop van Zuid zag het World Port Center zijn omgeving in een kleine twintig jaar tijd veranderen...- OPEN Park Beelland Circa 45 cilinders In het centrum van Heesch een uniek park met 8 moderne woningen. Midden in het centrum, dichtbij de uitvalswegen, veel groen, veel...- OPEN Camelot Circa 2540 Vandaag de dag is Camelot dé Europees marktleider voor leegstandbeheer. Ze zijn allang geen antikraakbedrijf pur sang meer, maar hanteren...- OPEN

Overheid

Ziekenhuizen

Zorg

Cultuur

Onderwijs

Industrie & Waterschappen

Vastgoed

Recreatie & Toerisme

Wilt u meer weten?

We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken

Neem contact op