Referenties

Museum Speelklok

casebeschrijving

Museum Speelklok, het vrolijkste museum van Nederland, dat midden in het centrum van Utrecht gevestigd is.

De zelfspelende muziekinstrumenten die in museum staan, zijn er in alle soorten en maten. Van heel kleine speeldoosjes, automaten en speelklokken tot enorme carillonklokken, orchestrions, dans- en straatorgels.

 

Gezien de historische waarde en een schat aan collectie werken dagelijks vaste en vrijwillige medewerkers in een veilig en flexibel museum als het gaat om een bijpassend digitaal sluitsysteem.

 

Bij Museum Speelklok heeft DWDK 185 digitale componenten geïmplementeerd.

 

Stichting Waterval Circa 10 cilinders Stichting Waterval , een organisatie zonder winstoogmerk, is een organisatie die verschillende activiteiten initieert ter stimulering van...- OPEN Hermitage 40 cilinders Hermitage Amsterdam is een museum waar meerdere kunsttentoonstellingen te zien zijn uit diverse museale collecties. Er is altijd een...- OPEN Stedelijk museum Breda Circa 95 cilinders Stedelijk Museum Breda is het jongste stadsmuseum van Nederland. Het museum is het ideale vertrekpunt voor iedereen die de kunst en...- OPEN Rijksmuseum van Oudheden 265 cilinders Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie tot leven. Iedereen kan in het museum genieten van de oude beschavingen...- OPEN Naturalis 320 cilinders Naturalis heeft passie voor natuur. Zij onderzoeken de natuur om biodiversiteit te behouden. Zo dragen ze bij aan oplossingen voor grote,...- OPEN Museum de fundatie 160 cilinders Museum de Fundatie is een museum in de Overijsselse hoofdstad Zwolle, voormalig diende dit gebouw als Paleis van Justitie. Zij bezitten...- OPEN Teylers Museum Haarlem 90 cilinders Teylers Museum is het eerste en oudste museum van Nederland in Haarlem. Het museum ademt de authentieke sfeer van de 18e en 19e eeuw - de...- OPEN Zuiderzeemuseum Circa 530 cilinders Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen vertoont de schatkamer van de Zuiderzee in het binnenmuseum. Wisselende tentoonstellingen zorgen ervoor...- OPEN Frans Hals Museum 235 cilinders Eén museum, twee locaties. Het Frans Hals Museum is gevestigd in twee schilderachtige monumentale gebouwen. Locatie Hof is gevestigd in...- OPEN Internationaal Theater Amsterdam Circa 355 cilinders Het Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Stadsschouwburg Amsterdam) is een uniek gebouw met een interessante geschiedenis, grote...- OPEN Museum Catharijneconvent Circa 195 cilinders In het hartje van Utrecht, nét achter de Dom, ligt een groot gebouw verscholen. In het voormalig klooster zit nu Museum...- OPEN Centraal Museum inclusief Nijntje Museum Circa 115 cilinders Het Centraal Museum is gevestigd in een voormalig middeleeuws klooster in de binnenstad van Utrecht. Ontdek onder andere de grootste...- OPEN

Overheid

Ziekenhuizen

Zorg

Cultuur

Onderwijs

Industrie & Waterschappen

Vastgoed

Recreatie & Toerisme

Neem contact op

Wilt u meer weten?

We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken

Neem contact op