Referenties

Zuiderzeemuseum

casebeschrijving

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen vertoont de schatkamer van de Zuiderzee in het binnenmuseum.
Wisselende tentoonstellingen zorgen ervoor dat Zuiderzeeverhalen vandaag de dag nog altijd betekenis hebben.
Met historie, fotografie, streekdrachten en design biedt het binnenmuseum voor elke bezoeker wel iets. 
Echter heeft het Zuiderzeemuseum ook nog een buitenmuseum met authentieke gebouwen uit het voormalige Zuiderzeegebied.
Wanneer u het buitenmuseum betreedt, waant u zich meteen in een ander tijdperk en wordt u omringd door de uitvoering van historische ambachten. 

Een prachtig museum met een rijke historie, maar het oude mechanische systeem voldeed niet meer aan de eisen die het museum stelde.
Daarom gingen wij op zoek naar een sluitsysteem dat bij het Zuiderzeemuseum paste.
Op die manier waren wij in staat om een kwalitatief hoogwaardig advies te geven en het gekozen sluitsysteem succesvol te installeren. 
Het gekozen sluitsysteem was een digitaal sluitsysteem dat het oude mechanische systeem geheel zou vervangen.
Het overstappen op een digitaal sluitsysteem was een goede investering voor het museum. 
Bij het verlies van een sleutel beperkt zich de schade tot enkel en alleen die betreffende sleutel. 
De zoekgeraakte sleutel wordt geblokkeerd.
Door de inzet van een nieuwe sleutel is het sluitsysteem weer volledig up to date. 
Het Zuiderzeemuseum is erg blij met de overstap naar het digitale sluitsysteem en het feit dat ze met één sleutel zowel het binnen- als buitenmuseum kunnen betreden.
Een succesvolle samenwerking waar ook wij als bedrijf trots op zijn!

 

Voor het Zuiderzeemuseum heeft DWDK 854 digitale componenten geïmplementeerd.

 

Frans Hals Museum 235 cilinders Eén museum, twee locaties. Het Frans Hals Museum is gevestigd in twee schilderachtige monumentale gebouwen. Locatie Hof is gevestigd in...- OPEN Stichting Waterval Circa 10 cilinders Stichting Waterval , een organisatie zonder winstoogmerk, is een organisatie die verschillende activiteiten initieert ter stimulering van...- OPEN Hermitage 40 cilinders Hermitage Amsterdam is een museum waar meerdere kunsttentoonstellingen te zien zijn uit diverse museale collecties. Er is altijd een...- OPEN Centraal Museum inclusief Nijntje Museum Circa 115 cilinders Het Centraal Museum is gevestigd in een voormalig middeleeuws klooster in de binnenstad van Utrecht. Ontdek onder andere de grootste...- OPEN Mauritshuis Het Mauritshuis is het thuis van de beste Nederlandse schilderkunst uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Met haar wereldberoemde...- OPEN Teylers Museum Haarlem 90 cilinders Teylers Museum is het eerste en oudste museum van Nederland in Haarlem. Het museum ademt de authentieke sfeer van de 18e en 19e eeuw - de...- OPEN Internationaal Theater Amsterdam Circa 355 cilinders Het Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Stadsschouwburg Amsterdam) is een uniek gebouw met een interessante geschiedenis, grote...- OPEN Museum de fundatie 160 cilinders Museum de Fundatie is een museum in de Overijsselse hoofdstad Zwolle, voormalig diende dit gebouw als Paleis van Justitie. Zij bezitten...- OPEN Naturalis 320 cilinders Naturalis heeft passie voor natuur. Zij onderzoeken de natuur om biodiversiteit te behouden. Zo dragen ze bij aan oplossingen voor grote,...- OPEN Museum Catharijneconvent Circa 195 cilinders In het hartje van Utrecht, nét achter de Dom, ligt een groot gebouw verscholen. In het voormalig klooster zit nu Museum...- OPEN Rijksmuseum van Oudheden 265 cilinders Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie tot leven. Iedereen kan in het museum genieten van de oude beschavingen...- OPEN Museum Speelklok 70 cilinders Museum Speelklok, het vrolijkste museum van Nederland, dat midden in het centrum van Utrecht gevestigd is. De zelfspelende...- OPEN Stedelijk museum Breda Circa 95 cilinders Stedelijk Museum Breda is het jongste stadsmuseum van Nederland. Het museum is het ideale vertrekpunt voor iedereen die de kunst en...- OPEN

Overheid

Ziekenhuizen

Zorg

Cultuur

Onderwijs

Industrie & Waterschappen

Vastgoed

Recreatie & Toerisme

Wilt u meer weten?

We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken

Neem contact op