Referenties

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Amsterdam

casebeschrijving

Bij het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis liep het patent op het oude sluitsysteem af. Wanneer dit gebeurt kunnen er sleutels zonder certificaat gekopieerd worden en is er dus sprake van een veiligheidsprobleem. Om dit probleem tegen te gaan werden wij ingeschakeld en hebben wij het ziekenhuis zo goed mogelijk geadviseerd over een nieuw sluitsysteem. 

Het ziekenhuis had met het oude sluitsysteem al meerdere problemen die ze graag wilde verhelpen met het nieuwe sluitsysteem. Zo liep het overschot aan onbruikbare cilinders en sleutels op, was de flexibiliteit beperkt geworden en leidde sleutelverlies tot hoge kosten. Om al deze voorgaande problemen op te lossen adviseerden wij het digitale sluitsysteem iLOQ. 

Het systeem van iLOQ is een digitaal, batterijloos en onbedraad elektronisch sluitsysteem. Verder is het zonder veel kosten aan te passen, zorgt het voor flexibiliteit, heeft het geen ingewikkeld sluitplan en is alles ter plaatse in te stellen, tot aan de sleutel toe. 

Een voorbeeld waaruit de flexibiliteit van het iLOQ systeem blijkt is wanneer een werknemer een promotie krijgt. In geval van promotie hoeft de werknemer niet zijn sleutels in te leveren of nieuwe te ontvangen, maar kan de huidige sleutel gemakkelijk geüpdatet worden. Op die manier werkt dezelfde sleutel bij ruimtes waartoe deze eerst geen toegang had. Flexibel, simpel en gemakkelijk. 

Uiteindelijk hebben wij 1.300 sleutels en 1.500 cilinders van iLOQ geplaatst in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Het ziekenhuis heeft nu een uitgekiend en op maat gesneden sluitsysteem waar wij als bedrijf erg trots op zijn! 

Voor meer informatie over dit project en onze aanpak kunt u het artikel van ArchitentenPunt lezen.

 

Voor het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis heeft DWDK 3619 digitale componenten geïmplementeerd.

 

"Wij zijn zeer te spreken over de expertise en besluitvaardigheid van DWDK. De afhandeling en het meedenken met onze situatie verliep heel soepel."
Hilbert Nieuwenhuizen OLVG

Overheid

Ziekenhuizen

Zorg

Cultuur

Onderwijs

Industrie & Waterschappen

Vastgoed

Recreatie & Toerisme

Wilt u meer weten?

We komen graag in gesprek om de wensen te bespreken

Neem contact op